Installering af robotplæneklipper hos din nabo

23 February 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du står egentlig og passer dig selv med at klippe hæk i haven, da du kan høre, at der bliver kaldt på dig over selvsamme hæk.

Det er naboen, der gerne lige vil høre, om du har tid til at kigge over.

Ordene er velvalgte, for du tror med det samme, det er en undskyldning for at tage en pause fra havearbejdet, mens konen ikke kigger, hvor naboen har lusket to øl ud, som i kan nyde i den herlige sommervarme.

Men der er sådan set tale om hjælp til mere arbejde, for din nabo er midt i installering af robotplæneklipper, og vedkommende ved, at du arbejder med IT til dagligt, så det må jo være lige din gebet.

Det er slet ikke det samme, tænker du, men omvendt er du nu kommet derover, og du kan spotte et par kolde øl på terrassen, der nok skal være takken for hjælpen.

Så du prøver alligevel at hjælpe.

Kan du finde ud af at installere den robotplæneklipper?

Du ser så med det samme, at naboen har fjumret i det, så det får du hurtigt rettet til, og du er her så allerede en helt i naboens øjne.

Men det næste skridt virker ret så akavet, fordi du aldrig selv har rørt ved sådan en robotplæneklipper før. Du har kun set dem på TV og generelt hørt om dem.

Så du hiver brugsanvisningen frem og læser i den, samt går på nettet for at finde ud af, hvordan man udfører den her installation korrekt.

Langsomt, men sikkert, finder I frem til en løsning, og efter I har afprøvet et par gange, om installationen er iværksat helt korrekt, så ser det også ud til at virke.

Godt nok tog det længere tid, end der var beregnet, men nu kan I da begge nyde den velfortjente, kolde øl.

More articles