Kan jeg give parfume i julegave?

10 December 2019 Astrid Pedersen

editorial

Hvis din mor, din søster, eller din veninde ønsker sig en parfume i julegave – og hun er sikker på, at parfumen passer til hende – kan du uden problemer købe en flakon af den ønskede parfume til hende. Men du skal passe på med at købe en hvilken som helst parfume som gave, hvis hverken du eller modtageren kender parfumen. Det er jo slet ikke sikkert, at parfumen vil dufte godt på modtageren, og så har du spildt penge på en dyr parfume, som ikke kan bruges.

Hvis du vælger at foretage dette træk alligevel, bør du spørge ekspedienten, om du kan få en lille flaske med en duftprøve. På den måde kan den glade modtager få mulighed for at prøve parfumen på huden, inden hun beslutter sig for om det skal være den. Under alle omstændigheder bør du få forsynet den indkøbte parfume med plombering og et byttemærke.

Hvor finde jeg de bedste parfumer online?

Hos den kendte kosmetik og parfume forhandler Sephora kan du finde dufte fra de mest kendte brands og producenter. Du får i den online shop på sephora.dk adgang til et langt større udvalg end i de fysiske butikker, parfumerier og stormagasiner.

Sephora lagerfører altid de nyeste parfumer fra de bedste mærker så som Acqua Di Parma, HERMÈS, Hugo Boss, Jimmy Choo, KENZO, Biotherm, Calvin Klein, Chloé, Clean, DIOR, Dolce&Gabbana, Escada, Lancôme, Marc Jacobs Parfums, Estée Lauder, Giorgio Armani, Gucci, GUERLAIN, Narciso Rodriguez, Van Cleef & Arpels og selvfølgelig Yves Saint Laurent.når du køber parfume online, behøver du ikke at rejse dig fra sofaen og gå i byen for at finde den rette parfume. Din nye parfume bliver pakket og sendt til dig inden for få hverdage. Og så er priserne typisk langt lavere i de online shops.

Du kan se hele udvalget af lækker parfume til lave priser på sephora.dk

More articles