Køb din nye gaffel truck brugt

By:

Som indehaver af en lagerhal eller et industri kompleks har du med overvejende sandsynlighed stor glæde af virksomhedens gaffeltrucks, når tungt materiel skal fragtes frem og tilbage – for eksempel i forbindelse med transport internt i bygningerne. I visse perioder må man regne med en større belastning end i andre, for eksempel omkring bestemte sæsoner, eller hvis virksomheden har fået en stor ordre.

Måske går du i den anledning og overvejer at udvide maskinparken med endnu en gaffeltruck. Og her skal du så overveje, om du ikke kunne nøjes med en brugt én af slagsen.

Hvor kan jeg finde en god, brugt gaffeltruck til en rimelig pris?

Der kan være mange penge at spare ved at købe sin nye gaffeltruck brugt. Hvis du har overvejet virksomhedens behov, og vurderer, at I ikke har brug for en spritny gaffeltruck, kan du med fordel besøge ProTruck A/S.

Hos ProTruck A/S finder du altid hundrede vis af brugte gaffeltrucks på lager – i alle størrelser, årgange, mærker og modeller. Her skulle det nok kunne lade sig gøre at finde en gaffeltruck, som svarer til dine ønsker og til din virksomheds behov. Og skulle du være i tvivl, kan de dygtige og service mindede medarbejdere fra ProTruck A/S altid hjælpe dig med en nøgtern og saglig vurdering, så du ender med præcis den rette gaffeltruck.

Kommer I frem til, at du faktisk kun har brug for en ekstra gaffeltruck i en begrænset periode, kan du nøjes med at leje en af de mange udlejnings gaffeltrucks fra ProTrucks store sortiment. Så kan du levere pågældende gaffeltruck retur, når behovet ikke længere er så presserende

Hvilke mærker forhandles hos ProTruck A/S?

Hos ProTruck A/S finder du, foruden gaffeltrucks, maskinel til gods håndtering så som terminaltrækkere, terminaltraktorer, container-trucks, sidelæssere og lifte, fra producenterne Hyster, MOL, JCB lifte, Carer, Dulevo, Bulmor og Utilev. Se hele udvalget på https://www.protruck.dk/brugte-maskiner/brugte-gaffeltruck-stablere-rech-truck-terminaltraktorer-sakselifte-lifte-sidelaessere-fejemaskiner/ 

Posted in: truck