Lån nemt til istandsættelse

12 April 2021 Mathias Nielsen

editorial

Har du lige købt nyt hus eller lejlighed? Eller er det bare blevet tid til at få fornyet hjemmet lidt? Så er det bare om at komme i gang!

Selvom man kan argumentere for, at hjemmet bare er et sted, hvor vi spiser og sover, så er det altså vigtigt, hvordan der ser ud og om tingene fungerer optimalt. Et badeværelse fra 70’erne, som kalder højt på en opdatering er et godt eksempel på noget man kan gå og blive lidt irriteret over. Og man bruger det jo hver dag, så man glemmer det ikke sådan lige igen, hvis man først er begyndt at tænke på, at det kunne være rart at få det renoveret.

Køkkenet er også et rum, der helst bare skal fungere perfekt og se godt ud. Det er nemlig også et rum, hvor vi bruger meget tid og hvor funktionaliteten er utroligt væsentlig.

Men begge rum er også typisk lidt dyrere at renovere. Dette skyldes blandt andet at der skal laves en del VVS-arbejde, der skal støbes fliser og vådrumssikres, og i køkkenet skal der en masse moduler og hårde hvidevarer. Så det kan være et stort greb i lommen.

Så kan man selvfølgelig bare spare op… men det kan altså tage meget meget lang tid, hvis man skal spare penge op til en ordentlig gennemrenovering. 

Lån til istandsættelse

Overvej i stedet at låne penge til boligistandsættelse. På den måde kan du langt hurtigere komme i gang med projektet og dermed højne din livskvalitet langt hurtigere end ellers. Banken kan nemlig give dig et lån specifikt med henblik på, at du går i gang med at renovere boligen. Megasmart!

Det eneste du skal tænke over inden du går i gang er, om du nu også har råd til at betale lånet af inden for den aftalte periode. Men hvis du har det, så er det bare om at komme i gang!

More articles