Lån penge til istandsættelse af din bolig

08 April 2021 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Trænger din bolig til at blive istandsat, er det en god ide, at du gør det nu frem for at vente til senere. Hvis du venter, kan problemer, der førte til istandsættelse til at starte med, blive værre, og du kan derfor ende med at skulle bruge flere penge på dem. Det er derfor oplagt, at du ser på, hvordan du kan få dem udført nu. Så har du også mulighed for at glæde dig over resultatet i længere tid. 

Har du ikke råd til at betale kontant, er det en god ide for dig at overveje at låne penge til boligistandsættelse. Dermed kan du hurtigt komme i gang og få løst problemet. Særligt, hvis det er et problem, der kun vil vokse sig større med tiden, vil det være værd for dig at låne pengene og få løst det nu frem for at vente, til du har sparet pengene op. 

Det skal du tænke over, når du låner penge

Der findes en række forskellige steder, hvor du har mulighed for at låne penge til istandsættelse. Et af de steder, som du klart bør overveje, er Ikano Bank. De har et særligt lån til istandsættelse. Du har mulighed for at låne op til 300.000 og kan låne dem i helt op til 144 måneder. Der vil altså være masser af penge til dit byggeprojekt. 

Inden du låner penge, skal du selvfølgelig tænke over, hvordan du vil betale pengene af igen. På Ikano Banks hjemmeside kan du sidde og se på, hvor meget det vil komme til at koste dig hver måned, når du har taget et lån hos dem. Dermed kan du hurtigt finde ud af, om du har råd til det eller ej. Når du sender en ansøgning til Ikano Bank om at låne penge, ser de selvfølgelig også på, om du har råd til at låne eller ej. 

More articles