Lad dine medarbejdere opgradere deres kompetencer med Office 365 kurser

27 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Langt de fleste virksomheder i Danmark og i udlandet er for længst gået væk fra den traditionelle software model med individuelle installationer af Microsoft Office på hver enkelt klient, og har i stedet udrullet den cloud baserede løsning Microsoft Office 365 over hele organisationen. Hører din virksomhed til denne gruppe kan du med fordel tilmelde dine medarbejdere et kursus i Microsoft Office 365.

Hvor finder jeg gode Microsoft Office 365 kurser?

Hos den danske IT kursus udbyder 4D finder du et bredt udvalg af Microsoft Office 365 kurser på flere niveauer. Med et Microsoft Office 365 kursus fra 4D er dine medarbejdere stærkt rustet til at kunne forbedre og effektivisere hverdagens work flows idet de får det bedste redskaber til at udnytte den versatile arbejdsplatform optimalt.

På et Microsoft Office 365 kursus hos 4D vil dine medarbejdere kunne lære om hvorledes de på bedste vis benytter samarbejdsværktøjer så som Microsoft Groups og Microsoft Teams, og de lærer hvordan de benytter eksempelvis OneDrive som et nyttigt redskab i forbindelse med fil og viden deling.

Der er rigtig mange forskellige Microsoft Office 365 kurser at vælge imellem hos 4D – og hvis du er i tvivl om hvilket kursus som er det rette for netop din arbejdsplads kan du med fordel tilmelde dig det gratis seminar Office 365 – Et overblik. Her vil du få en grundig introduktion til de basale elementer i Microsoft Office 365 og lære mere om hvorledes de forskellige komponenter samarbejder og integreres på kryds og tværs.

Samtidig vil du få mulighed for at snakke med en af de dygtige kursus tilrettelæggere om din organisations behov for Microsoft Office 365 kurser og dermed finde det kursus der passer perfekt til netop dine medarbejderes behov for opkvalificering.

Du kan læse meget mere om 4D og se det store udbud af spændende og inspirerende Microsoft Office 365 kurser på hjemmesiden 4.dk.

More articles