Lad ikke dine boxershorts stramme for meget!

13 December 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man skal købe boxershorts, så er det ikke nede i alle butikker, at man har mulighed for at prøve dem, og de fleste mennesker foretrækker da også helst at undlade at gøre den del og satse på, at de passer; hvorfor de ender med at købe nogle med hjem i blinde.

De kender måske størrelser på de boxershorts, man plejer at bruge, og man har måske ikke tabt sig eller lagt sig ud, så størrelsen burde passe.

Men størrelser varierer jo også fra firma til firma efter, hvordan de vælger at placere de størrelser, og selv dem, man plejer at handle fra, kan ændre på disse opfattelser.

Problemet er jo så, at man kommer hjem med nogle boxershorts, der er for store, og trods at der ofte er en elastik i dem, så er det ikke nok til at holde dem oppe, så man er nødt til at holde bukserne oppe hele tiden med bælte uden på de store bukser.

Men et endnu større problem er faktisk, hvis de boxershorts så passer – lidt for godt.

Forstået på den måde, at de strammer for tæt på ens skridt; for selvom man jo så godt kan sige, at de passer på ens krop og sidder fast, så kan de stramme for meget omkring ens skridt, og det er altså ikke sundt for kroppen.

Måske vænner man sig til det, men det er heller ikke godt, for man kan faktisk ødelægge det indre i ens skridt, og hvis der så for eksempel bliver for varmt i de nedre regioner, så kan man også komme til at ødelægge sædproduktionen, forværre del eller i yderste uheld komme til at blive steril.

Det er også grunden til, at man skal skifte boxershorts tit, så der ikke bliver uhygiejnisk i de nedre regioner.

Så tjek lige efter, om dine boxershorts nu også passer dig godt nok.

More articles