Lækre og velholdte biler online hos forhandlernes bilportal

16 September 2019 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle anskaffe din første bil, udskifte din nuværende bil, eller udvide husstandens vognpark med endnu en bil? Så har du sikkert længe overvejet, hvilken type bil, du ønsker dig. Måske er du nået til et endnu mere specifikt mål, og har sat både mærke og model på din ønskebil – og du har helt sikkert præferencer hvad angår køre egenskaber, ekstra udstyr og features, måske endda også farve. Men har du overvejet, om bilen skal være brugt, eller en fabriksnye én af slagsen?

Fordele ved brugte biler

Du har måske nået at tænke, at du ikke tør løbe risikoen ved at købe en brugt bil. Man kunne jo risikere at ende med et sminket lig, som kan stå af hvert øjeblik, det skal være – og så har man spildt de penge. Så hellere gældsætte sig for at få råd til at betale den håbløst opblæste nypris, med hvilken en fabriksny bil typisk vil være behæftet. Og pyt med, at værdien begynder at rasle af bilen fra det øjeblik du triller ud fra porten til forhandleren. Trygheden ved at købe en ny bil opvejer for dig fordelene ved at kunne betale for en brugt bil kontant.

Men her skal du tænke på, at de biler, der den dag i dag er at finde på brugtmarkedet, for manges vedkommende var sprit funklende nye for måske så kort tid som fem år siden. Mange bilejer udskifter nemlig deres biler inden de er fyldt fem år, herunder især virksomheder, som lever af at leje biler ud (biludlejnings- og leasing firmaer).

Dette betyder, at du på brugtvogns markedet kan være så heldig at få en utroligt velholdt og velkørende bil op under neglene til en brøkdel af bilens nypris. Og som om dette ikke skulle være nok, kommer disse biler ofte med alt det fede ekstra udstyr, som koster kassen, når bilen er ny.

Du kan finde de bedste brugte biler online på biltorvet.dk

More articles