Med blyanter med navn på bliver dit barns blyanter ikke væk

02 September 2021 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Når du alligevel er i gang med at købe blyanter til dit barn, kan du lige så godt købe nogle med navn på. På den måde er det altid muligt at se, hvem blyanten tilhører, og den bliver ikke væk i klassen. Det kan være rart for dig – særligt hvis du har en søn eller datter, der har det med at smide sine blyanter væk eller glemme at få dem tilbage, når han eller hun har lånt dem ud. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at købe blyanter med navn på, er på webshoppen børnebutikken.dk. Hos dem har du mulighed for at få barnets fornavn plus det første bogstav i efternavnet skrevet på blyanten. Dermed vil det også være muligt at kende blyanterne fra hinanden, selvom der er flere børn i dit barns klasse, der hedder det samme. 

Blyanterne fås i en række forskellige farver. Dit barn kan derfor få lov til at vælge blyanter i hans eller hendes yndlingsfarve. Det vil helt sikkert være noget, der falder i god jord. 

Bliv klar til skolestart med børnebutikken.dk 

Udover blyanter har dit barn måske også brug for mange andre artikler for at blive klar til skolestart. Du kan købe det hele hos børnebutikken.dk. De har for eksempel også penalhuse, tegneblyanter og farveblyanter. Har dit barn brug for flere skriveredskaber, kan du altså nemt købe det hele samlet hos dem. 

Både tegneblyanterne og farveblyanterne har du også mulighed for at få med navn på. Dermed er du også sikker på, at de ikke bliver væk. 

Det er ofte langt nemmere for dig at bestille tingene på nettet end at skulle ud i en butik og købe dem. Dels er der ikke en masse andre ting, som dit barn bliver fristet af, men når du køber blyanter med navn på, ville du jo både skulle bestille dem i butikken og så ned og hente dem igen. Det ville der derfor gå meget tid med. 

More articles