Når posten ankommer til ens dør, hvad gør man så?

10 November 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er jo ret så nemt, hvis man er hjemme, når der kommer post til en, som der ikke kan være i ens postkasse, eller som man bare gerne vil tage imod selv: For så kan man få det direkte i hånden.

Andre gange er man måske ikke hjemme, og så er man nødt til at bede sendebuddet om at lægge pakken ved ens dør, som man har skaffet fra https://klarwindows.co.uk/external-doors 

Dette skal man selvfølgelig kun gøre, hvis man stoler på buddet, og pakken helst kan stå i tørvejr under et halvtag eller lignende, for selvom det er en pæn dag, så kan det hurtigt skifte i vejret.

Andre gange har man måske den mulighed, at man lige kan stille pakken i et hjørne ved døren, så den ikke kan ses fra vejen eller andre forbipasserende.

Er det en mindre pakke, så kan man eventuelt gemme den under dørmåtten eller andet, som man beder buddet om at gøre.

image

Der er andre muligheder ved levering til ens dør

Ellers kan man lave en anden aftale om, at pakken skal lægges et andet sted ved huset såsom i et skur eller tilsvarende.

Andre gange har man måske en dør med en brevsprække, og så er det jo oplagt, at man smider pakken gennem her, så den kan komme ind i sikkerhed, så buddet har sit på det rene – hvis man så har en hund hjemme, må man sætte en lukket kurv op, som posten kan lande ned i.

Der er også andre gange, hvor man kan lave den mulighed på ens dør, at man laver et indgangsparti, hvor man kan hele hele postrationeringer i sammen med pakker, reklamer og andet, så det altid kan komme helt ind i hjemmet og ikke bare ude i postkassen.

Således er der mange muligheder at vælge her.

More articles