Nyd livet på en flot træterasse

06 oktober 2022 Niels Geckler

editorial

Med en dejlig træ terrasse kan du nyde den friske luft det meste af året. Særligt, hvis du har en overdækket terrasse.

Mange danske husejere nyder en stor del af sommeren fra deres terrasse. Også mange sommerhuse er udstyret med en terrasse, hvor man kan nyde sin morgenkaffe og dagens måltider imens man er tæt på udendørslivet og den friske luft. Det kan man have stor glæde af.

Træterrasser

Det kan være at du ikke har en terrasse allerede. Man kan godt selv lave en terrasse, hvis man har hænderne skruet rigtigt på og i øvrigt har det rette værktøj til at få udført opgaven. Men det kræver måske også hjælp fra gode venner at bakse med lange brædder og så videre. Hvis du ikke kan eller orker at gøre det må du have fat i en fagmand.

Få en håndværker til at lave en skræddersyet terrasse til din bolig

Der er mange måder at indrette terrassen på. Det afhænger af dine forventninger til din og familiens brug af terrassen, af boligens udsende, havens størrelse og indretning og så videre. Du kan selvfølge skræddersy din nye terrasse fuldstændigt hvis du vælger selv at lave den. Men du kan også få en håndværker eller specialist i terrasser til at udføre den præcis som du vil have den.

Hvis du får en fagmand til at udføre opgaven er du sikker på at få det gjort på den rette måde. Du kan stadig bestemme form, størrelse, udformning og materialer. Terrassebrædder er kraftige og slidstærke imprægnerede brædder, der er lavet til at holde til slitage, vind og vejr uden at rådne eller blive hurtigt grimme. Du kan selv beslutte om den skal overdækkes. Det kræver ekstra arbejde og flere materialer. Men det gør, at du kan side og nyde din kaffe under tag, selv når der kommer en lille sommerbyge. 

Flere Nyheder