Nye og brugte biler online – i top kvalitet

17 September 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er tiden kommet, hvor familiens gamle bil skal skiftes ud med en nyere – eller måske mere rummelig – model, eller skal den eksisterende bilpark udvides, så den passer til husstandens behov? Så er du sikkert allerede i gang med jagten på de fire nye hjul.

Det er altid sjovt og spændende at købe ny bil. Når først man har besluttet sig for, at det er det, der skal ske, begynder de mange irriterende bil reklamer på tv pludselig at give mening, og søndags læsningen kommer til at bestå i bil magasiner og glittede brochurer fra forhandlernes hylder. Du er sikkert allerede nået til at sammenligne specifikationer, typer, mærker og modeller på biler – og til at segne lidt over prisen på den bil, der svarer til dine ønsker og krav.

Få mere bil for pengene – køb din nye bil brugt

Det er nemlig ikke forbundet med nogen lille udskrivning at anskaffe sig en ny bil i Danmark. Staten pålægger de fabriksnye biler så mange høje skatter og afgifter, at den endelige nypris nemt kan nå op på 180% af bilens egentlige værdi.

Dette betyder, at det er de færreste, som kan betale for en ny bil i rede kontanter – og derfor er der mange, som vælger at optage et lån for at få råd til en ny bil. Hvis du ikke ønsker at sætte familien i gæld, kan du således godt skyde en hvid pind efter en spritny bil. Men hvad gør det, når brugtmarkedet bugner af lækre biler i høj kvalitet, med masser af år og kilometer tilbage under motorhjelmen.

Find din nye, brugte bil online

Brugte biler anno 2019 holder nemlig en væsentligt højere standard end for blot få årtier siden. Du skal ikke lede længe før du finder en lækker brugt bil af nyere dato, som rent faktisk er til at betale – og du kan med fordel starte på biltorvet.dk

More articles