Office 365 kurser – når I skal være skarpe på den nye arbejdsplatform

15 May 2021 Astrid Pedersen

editorial

Den dag i dag bruger langt de fleste kontorbaserede virksomheder Microsoft Office 365 som fælles platform.

Microsoft Office 365 er den cloud baserede version af Microsoft Office, som igennem de seneste mindst tre årtier har været erhvervslivets foretrukne redskab. Microsoft Office indeholder nemlig alt hvad en moderne virksomhed eller organisation skal bruge for at kunne udforme dokumenter, skabe flotte præsentationer, eller arbejde med data udtræk og bearbejdning af de informationer som skal danne basis for vigtige forretnings beslutninger.

Den helt store fordel ved at anvende Microsoft Office applikationer til disse formål er at man kan være så godt som sikker på at også andre organisationer også anvender denne platform og derfor er i stand til at åbne, læse og redigere diverse dokumenter eller præsentationer. Og så er der afsæt til et frugtbart samarbejde, ikke blot inden for organisationens rammer med også ude omkring i den vide verden.

Bliv klogere på Microsoft Office 365 med et vel tilrettelagt kursus

Microsoft Office 365 er dog meget andet og mere end blot Microsoft Word Microsoft PowerPoint og Microsoft Excel.

Med til Microsoft Office 365 hører eksempelvis Microsoft Temas, som gør det muligt for medarbejdere at kommunikere online selv om de ikke er fysisk til stede på kontoret, Microsoft OneDrive, som er en nem og sikker måde hvorpå du kan dele filer og dokumenter, og nemt tilgang til Microsoft SharePoint som giver mulighed for at samarbejde på kryds og tværs af afdelinger og koncerner.

Hvis du og dine medarbejdere ønsker at lære hvordan I får det bedste ud af den nye fælles platform er det en god idé at tilmelde jer et Microsoft Office 365 kursus. Og et sådant kan du med stor fordel finde hos den danske kursus udbyder 4D.

4D udbyder flere forskellige kurser i Microsoft Office 365 med fokus op udvikling og samarbejde. Læs mere på https://www.4d.dk/kurser/online-services/office-365.

More articles