Office 365: Overblik gjort nemt

09 August 2021 Steffen Hansen

editorial

Gammeldags opbevaring af dokumenter, brugen af online e-mail og problemer med at finde sine dokumenter er alt sammen fortid. Office 365 fra Microsoft er et cloud baseret stykke software, som gør det muligt for dig, at kunne holde overblik over alle dine ting, nemt og gnidningsfrit.

Cloud baseret løsning

Office 365 er en cloud baseret løsning, hvilket betyder at du betaler for at bruge plads ved Microsoft i stedet for på din egen computer. Det gør, at du altid kan tilgå dine dokumenter, din e-mail og meget mere, bare du har en internet forbindelse.

Den gammeldags metode, hvor man har alt gemt på sin computer er ved at blive udfaset, og af gode grunde. Med en cloud baseret løsning sikrer du dig mod fejl og frygten for en defekt harddisk, som gør at du pludseligt mister alt din data.

Office 365 er nemt at gå til

Det kan virke skræmmende at skifte til et program, som ligger hundrede procent online, men Microsoft har gjort brugen af Office 365 nem at bruge og nemt at skifte til.

Hvis du gerne vil lære hvordan du bruger Office 365, så kan du læse guides online, se videoer på YouTube eller deltage i et Office 365 kursus København.

Hvilken måde der er den bedste at lære det på er forskelligt fra person til person. Nogen vil foretrække at kunne lære i ro og fred, hvor andre foretrækker at deltage i et fysisk kursus.

Office pakken følger med

Er du daglig bruger af Office pakken, så skal du ikke frygte et skift til Office 365. Det er nemlig muligt at få en Office pakke med i din licens, som indeholder alle programmer som Word, Excel, Outlook m.m.

Pakken du får med gør det muligt at installere den på alle dine enheder derhjemme, uden at skulle gemme på licenskoder, installations cd’er og hvad der ellers følger med, hvis du køber en licens i en fysisk butik.

 

More articles