Overrask med eksotisk kylling i karry

13 May 2019 Anne-Mette Hansen

editorial

Kylling i karry er lidt af en klassiker for mange. Selvom alle laver den på forskellige måder og med forskellige ingredienser. Der kan nemlig tilsættes mange små ting, der lige pludselig giver retten en helt ny smag. Læs med her, og få nogle gode råd til at lave en lækker og smagfuld ret med kylling og karry.  

Tryl med din wok, og lav kylling i karry

Retten kan laves på mange måder. Med en wok gryde går du aldrig helt galt i byen. Den rummer nemlig god plads, så din kylling kan simre i karryblandingen og blandt lækre grønsager. Udover de traditionelle ingredienser som kylling, karry og løg, kan du også tilføje lidt ekstra smag. Prøv at bruge ingredienser som:

– Gurkemeje – giver lidt ekstra “spice” til retten

– Æbler – giver et syrligt og friskt touch til retten

– Flødeost – er med til at gøre retten lækker og cremet

Sådan anretter du din kylling i karry 

En lækker kylling i karry ret serveres typisk sammen med ris. Men du egentlig bare slå dig løs og afprøve forskellige grøntsager eller frugt til servering sammen med din ret. Du kan også servere den sammen med lidt mango chutney. Besøg dit supermarkeds asiatiske afdeling, og find den variant der falder i din smag. 

Du kan servere retten på en hverdagsaften, da den netop er let og hurtigt at lave. Du kan også overraske din gæster med en lækker kylling i karry ret. Lav f.eks. et helt indisk bord med andre små retter og indisk naanbrød. Det er jo altid spændende at være gæst og få serveret noget nyt og spændende. Dæk et flot bord, og anret gerne retterne på hver gæsts tallerken. 

Har du fået lyst til at afprøve dine kulinariske evner i køkkenet? Få lidt starthjælp med denne lækre opskrift på kylling i karry: https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/23547/kylling-i-karry 

 

 

 

More articles