Sådan finder du den rette vicevært

14 January 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Spar penge og energi på at hyre din egen vicevært ved at vælge en ekstern ejendomsservice til at løse opgaven. Det er i dag det foretrukne valg hos flere andelsforeninger, ejerforeninger og boligforeninger at vælge en ejendomsservice, som kan varetage de opgaver der måtte være for at vedligeholde ejendommene. Når du vælger et eksternt firma der tilbyder ejendomsservice, kan du få skræddersyet en løsning efter dine behov. Det kan både være hjælp til at løse større og mindre opgaver, som er nødvendige for at ejendommene er præsentable og velholdte for beboerne. 

Fordele ved at vælge ejendomsservice

Hvis du  ønsker hjælp til at vedligeholde en ejendom, kommer du ikke udenom at skulle forholde dig til en vicevært. Det kan både være tidskrævende og dyrt at binde pengene i at hyre sin egen vicevært, da man skal sikre sig at timerne blive brugt optimalt samtidig med at der skal være en erstatning klar, såfremt viceværten bliver syg. 

Her er fordelen ved at hyre en ejendomsservice, at du slipper for at bruge tid og kræfter på de opgaver der skal løses for ejendommen. Ved at vælge den rette ejendomsservice, kan du få hjælp til trappevask, vinduespudsning, vedligeholdelse af fællesarealer samt snerydning. Du kan naturligvis også få hjælp til mindre opgaver som at smøre låsene i ejendommen eller være tilgængelig, hvis beboerne ringer vedr. en bestemt problemstilling.

Vælg det rette ejendomsservice til at dække dine behov

Hvis du er i markedet for at finde den rette ejendomsservice for din ejerforening, boligforening eller andelsforening, kan vi varmt anbefale dig at vælge dahlin-ejendomsservice.dk/vicevaert/. De har mere end 40 års erfaring med forskellige typer af opgaver, som en vicevært kan løse for at vedligeholde en ejendom. De er kendt for deres høje kvalitet og serviceniveau. Her kan du få skræddersyet en løsning, der matcher det du har behov for hjælp til. 

More articles