Sidder dine vinduer skævt i huset?

27 april 2021 Anders Lundtang Hansen

Hvis der er noget, man virkelig skal sørge for, så er det at måle efter, om man har tilpasset hullet i huset til det vindue, man skal have sat i.

Også selvom man skal hen at sætte mange vinduer op, så skal man ikke køre på rutinen med den slags: man skal virkelig måle præcist efter, så man ikke ender med et for stort eller et for lille hul.

Måske skal der lirkes og rystes lidt for at få det vindue på plads, og man bliver nødt til at indsætte andre materialer for at holde det helt på plads og lave nogle rettelser senere, så det ser pænt ud (igen), for man kan måske have gjort lidt skade på huset, da man satte vinduet i.

Vinduerne har man såmænd skaffet hos https://klarwindows.co.uk/double-glazed-windows

Men så er der også lige det med, at selvom man måske har lavet målene korrekte, sidder vinduet så lige i?

Skal der rettes op på et skævt vindue?

For man kan jo være så optaget af at sætte vinduet i, at man ikke lige bemærker, om det hælder lidt, eller man sætter det skævt i.

Man står jo så tæt på ens arbejde, at man ikke kan se omfanget og omridset af det hele tiden, så man ikke kan se, om det er i vater.

Derfor kan det være smart at have en anden person til at se det lidt på afstand, så man ikke først opdager skævheden bagefter, når man lægger et vaterpas på vinduet.

Dog skal man så måske også tænke på, at det ikke er sikkert, at vinduet faktisk er skævt, når man ser på det, så det ikke skal rettes til, men at det bare kan se sådan ud.

Således bliver det lige pludselig et spørgsmål, hvorvidt man skal have vinduet skævt i, så det ser pænere ud for øjnene, eller om man skal lade det være skævt, hvortil det fremstår pænere at kigge på.

Flere Nyheder