Skab et bedre indeklima med en ny terrassedør

26 September 2021 Emilie Ann Jacobsen

Hvis du har problemer med at varme din stue op, er det en god ide at se på, om det trækker fra terrassen. En utæt terrassedør kan nemlig gøre, at hele stuen bliver kold og svær at opvarme. For at få et bedre og varmere indeklima og spare penge på varme, bør du få skiftet din terrassedør ud. 

Heldigvis kan du i dag nemt bestille en ny på nettet. Dermed bliver det ikke noget problem for dig at få en ny dør. Du kan for eksempel bestille terrassedør standardmål hos klarvinduer.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for døre. Du kan dermed nemt finde den, der vil passe ind i din bolig. Samtidig kan du være sikker på, at de alle er tætte og behagelige for dig at bruge. Du kommer altså ikke til at døje med problemer med at holde varmen fremover. 

Husk at tjekke dørens tætningslister

Når du bestiller en terrassedør på nettet, får du den selvfølgelig leveret direkte til døren. Det betyder, at du kan sætte den på, lige så snart du får den leveret. Inden du sætter din nye dør på, er det dog altid en god ide, at du sørger for at tjekke tætningslisterne rundt om døren. Trænger de også til en udskiftning, vil den nye dør ikke give en nær så stor forbedring, som du håber på. 

Efteråret er det oplagt tidspunkt for dig at få skiftet din terrassedør på. I løbet af sommeren vil den utætte dør typisk ikke have været et problem. Det bliver den dog hurtigt, når det begynder at blive koldere om efteråret. Der er det altså vigtigt, at du får skiftet din terrassedør ud, inden du tænder for varmen. På den måde undgår du, at du kommer til at fyre for gråspurvene i år. Det er altid rart for dig, når du kan undgå det. 

More articles