Skal man så holde sig fra den dårligste seng i test?

29 July 2021 Anders Lundtang Hansen

En test er jo som regel til for at vise, hvad der er det bedste i testen af de udvalgte, som man har taget med.

Det kan være sovneksperterne.dk, der netop har valgt at slå ned på senge i test for at finde den bedste ud fra det, som man vælger at slå ned i testen, om det er holdbarhed, komfort, bedst til prisen, plads, parseng, singleseng etc. – eller man ser på flere ting overordnet i samme test.

Når den test så er færdig, så vil man nok opleve, at den seng, som der var bedst i testen, er den, som der efterfølgende bliver solgt flest af, og hvor man fremhæver den i reklamer som “bedst i test” fra netop sovneksperterne.dk.

Men nummer to på listen vil folk nok også kigge efter, og man vil formentlig også se lidt stigning i salget af nummer test i testen, selvom det ikke er lige så meget som nummer et.

Men hvad så med den seng, der endte på sidstepladsen i testen?

Det er op til dig, hvad du gør ved den dårligste seng i testen

Som sagt kan man måske have valgt at kigge efter nogle specifikke ting i den test, hvor den her seng bare var den dårligste, når man kiggede på de aspekter, men hvor den så ville kunne have udmærket sig efter nogle andre specifikationer.

Derfor er det vigtigt at kigge efter, hvad den test er til for at undersøge, så man finder ud af, om sengen bare generelt var dårlig her, eller det er de punkter, som man slår ned på, hvor den ikke var god.

Desuden skal en seng jo ende på sidstepladsen, men hvis testdeltagerne alle har et højt bundniveau, så kan man måske godt klare sig med denne sengemodel.

Og så sker det da også, at det bare var en dårlig udgave af den model, som der var med i testen.

More articles