Stor guide til valg af romaskiner

27 august 2021 Emilie Ann Jacobsen

Der er noget helt særligt ved at ro. Bare glide gennem vandet og selv styre, hvor du gerne vil hen. Men i Danmark er det ikke altid, at du har lyst til at tage ud at ro. Der kan være dårligt vejr, høje bølger og kulde. Det er derfor værd for dig at overveje at supplere din roning med en romaskine, som du kan bruge, når det er dårligt vejr. Du kan selvfølgelig melde dig ind i et træningscenter, men ved at have din egen maskine kan du træne på lige præcis det tidspunkt, du ønsker. Det kan gøre det nemmere for dig at komme i gang med træningen. 

Men hvilken romaskine skal du så vælge, hvis du overvejer at købe din egen? Der har du brug for en god guide. En af de mest omfattende guides til valg af romaskine er i øjeblikket den, du finder på fitfact.dk. De har testet en række forskellige romaskiner af og er på flere forskellige aspekter, blandt andet display, modstand og pris. Læs mere på https://fitfact.dk/fitnessmaskiner/romaskiner/romaskine/ 

Hvilken romaskine er den bedste for mig? 

Det er selvfølgelig helt umuligt at sige, hvilken romaskine der vil være den bedste for dig. Det kommer helt an på, hvad dine præferencer er. Du bør tænke over, hvor mange forskellige træningsprogrammer du har lyst til at have. Vil du have mange, kræver det typisk, at du lægger nogle flere penge for maskinen, men hvis træningsprogrammerne er med til at motivere dig, kan det jo være de ekstra penge værd. 

Du bør også tænke over, hvilken form for modstand du godt kan lide. Når du er vant til at træne i havet eller på en sø, vil det sikkert føles mest naturligt for dig med vandmodstand. Det giver en meget ægte fornemmelse af at ro. Du kan dog også vælge romaskiner med luft- eller magnetmodstand. 

Flere Nyheder