Stylingtips til vintermånederne

12 April 2022 Marie Pedersen

editorial

Når vejret viser sig fra sin bedste side, er det ingen sag at vise sine bedste outfits frem. Når vinterkulden bider, og de store jakker findes frem, er det ikke altid nemt at vise sin stil frem. Her får du et par tips til vinteren, hvis du gerne vil vise dine flotte outfits frem, også selvom du er pakket ind fra top til tå.

Klæd dig feminint – også når det er koldt

Måske tænker du at en kjole eller en nederdel er udelukket, fordi dine ben vil blive alt for kolde. Et godt tip er at investere i et par tykke strømpebukser. Gennem de seneste år har man set kjoler kombineret med et par stramme jeans. Dette er også en mulighed for dig, der også gerne vil gå i kjole om vinteren, men ikke vil have kolde ben.

Dyrk dine accessories

Der findes masser af flotte accessories, du kan bruge til vinter, bl.a. i form af huer, tørklæder og vanter. De er både med til at holde dig varm, men kan også bruges som en del af dit outfit. Du kan finde et bredt udvalg af huer på high5shop.se.

Lag på lag

Når kulden bider, så prøv at sammensætte outfits af flere lag tøj. Det er en fordel, hvis du f.eks. skal på arbejde, og færdes udendørs fra morgenstunden. Når du så kommer ind på arbejdet, kan du smide det øverste lag tøj. Dette giver dig også mulighed for at være kreativ og kombinere forskelligt materiale og forskellige farver. Måske finder du inspiration til helt nye outfit-kombinationer.

caps

Vælg figursyet tøj

Man kan nemt forsvinde lidt, når man går i store vinterjakker, hue på hovedet og med store tørklæder. Det kan derfor være en god idé at gå efter en figursyet jakke eller frakke, hvis man vil beholde bare lidt af sine former under flere lag tøj. 

More articles