Tivoli lander bedste resultat i havens historie

20 March 2020 Søren Black
Tivoli lander bedste resultat i havens historie

Den omstridte coronavirus skaber dårlige tider for forlystelsesbranchen. Men midt i en svær tid kan Tivoli midt i København glæde sig over et årsresultat, der er det bedste i havens historie.

Her i foråret 2020 er der ikke mange, der indløser billet til et sted som Tivoli. Ja faktisk er det jo blevet forbudt at opholde sig mere end 10 personer på det samme sted. Men midt i denne krise kan Tivoli trods alt glæde sig over deres årsregnskab for 2019. Her kommer forlystelsesparken ud med et overskud på 167,4 millioner kroner modsat året før, hvor tallet lød på 94,2 millioner kroner. Det gode resultat kommer endda efter at haven oplevede fald i antallet af besøgende sidste år på 6 procent.

Gæsterne bruger flere penge

Den gode udvikling for Tivoli skyldes primært, at deres gæster ganske enkelt bruger flere penge, når de er lukket ind i den gamle park. Men Tivolis såkaldte high end- forretning har også bidraget til det pæne årsregnskab. Her menes der de forretningsområder, Tivoli har åbnet udenfor haven. Det er blandt andet Tivoli Hotel & Congress Center ved Kalvebod Brygge og de eventlokaler man har lejet sig ind i på Axelborg. Det har i mange år været en strategi for Tivoli, at parken skal tjene flere penge ved at drive forretninger, der kan holde åbent hele året. Senest har Tivoli åbnet et konditori på Vesterbrogade under navnet Crème by Nimb. Her kan gæster udenfor hegnet komme ind og blandt andet købe sig en snurre med brunsviger, der så vidt vides ikke kan fås andre steder.

Virus kan ses på næste års resultat

Hvordan resultatet for 2020 kommer til at se ud, har Tivoli ikke haft mulighed for at komme med et bud på. Men desværre vil udbredelsen af coronavirus nok kunne ses i det kommende årsregnskab for den gamle kulturinstitution. Når Tivoli er blevet den store succes herhjemme, så skyldes det blandt andet at forlystelsesparken har været utrolig dygtige til at rekruttere de helt rette medarbejdere.

Tjek også disse sider:

https://b2bnyt.dk/
https://erhvervsbloggen.dk/
https://b2bblog.dk/
https://erhvervstips.dk/
https://biztips.dk/
https://ErhvervsManden.dk/
https://AltOmErhvervslivet.dk/
https://erhvervsnews.dk/
https://ErhvervsAgent.dk/
https://DanskErhvervsLiv.dk/
https://bizbiz.dk/
https://ErhvervsBloggeren.dk/

More articles