To måder at undgå graviditet med sexlegetøj

28 November 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har måske læst om den ene metode til at undgå graviditet med sexlegetøj, så den vil vi bare lige kort berøre, da den også giver sig selv en del:

Hvis du kun bruger sexlegetøj alene og aldrig sammen med en partner, der ellers ville kunne gøre dig gravid, så er du jo sikker på ikke at blive gravid, da det svarer til onani uden remedier.

Men den anden måde til at undgå graviditet med sexlegetøj er mere forebyggende, da der måske er en del mennesker, der ikke tænker over, at sexlegetøj faktisk godt kan gøre en gravid, selvom man tror det modsatte.

Det er ikke sexlegetøjet selv, der kan gøre en gravid, da det ville være noget nær umuligt for en sexshop at sælge sexlegetøj med sæd, der kunne overleve længe nok til at befrugte en kvinde.

Men det er lidt at sammenligne med dem, der tror, at man bare kan afbryde samlejet ved penetration i tide inden udløsning, og så er man også helt sikkert på, at man ikke er blevet gravid.

Dog kan der i dét tilfælde stadig være noget præsæd, der er endt i kvinden, som er en slags naturligt smøremiddel fra mandens side, der skal få samlejet til at glide lettere – nogle gange er der sædceller i den præsæd. Se blot på navnet!

Hvis man således er flere mennesker om at lege med sexlegetøj og bruger det på kryds og tværs under akten, hvor man som udgangspunkt også skal huske at bruge det hygiejnisk, så kan man også risikere, at det er blevet ramt med sæd.

Når man er i akten, mister man overblikket, man er mest fokuseret på nydelsen; det kan være mørkt, og man glemmer lidt i nuet, hvad der egentlig foregår, da man bare går efter nydelsen.

Derfor kan man måske komme til at aflevere noget sæd i kvinden via sexlegetøj. Chancen er måske ikke så stor, men den er der stadig.

More articles