Træpiller – hvor mange skal man købe ad gangen?

31 January 2023 Camilla Sørensen

Hvor meget skal du købe af træpiller ad gangen? Det er et godt spørgsmål, og det kan nemt besvares, hvis du ved, hvilken slags træpiller du skal købe.

De mest almindelige træpiller er fremstillet af savsmuld eller træspåner, som er blevet presset sammen under højt tryk til små, cylinderformede piller. Afhængigt af den anvendte træsort (f.eks. løvtræ vs. nåletræ) kan træpillekvaliteten variere en smule.

 

Køb de rette træpiller

For at få mest muligt ud af dit køb er det vigtigt at overveje, hvor mange træpiller du har brug for ud fra dit forbrug. Generelt anbefales det at købe nok træpiller til et sted mellem to uger og to måneders brug: på denne måde kan du sikre dig, at du altid har et lager af træpiller og ikke behøver at købe dem så ofte.

 

Lavpristræ, Trælast, Byggecenter, Træhandel

 

Vælg den rette størrelse

Tag hensyn til størrelsen af træpiller, når du beslutter, hvor mange træpiller du skal købe. Hvis du vælger større træpiller, kan der være behov for færre træpiller, og omvendt vil der sandsynligvis være behov for flere træpiller, hvis du vælger de mindre af slagsen.

Det er naturligvis også et spørgsmål om, hvad der passer bedst til dit fyr.

 

Køb i løs vægt

Det er også en god idé at købe træpiller i løs vægt, hvis det er muligt, da dette ofte kan føre til besparelser. Det er vigtigt at opbevare dine træpiller korrekt, så de forbliver tørre og kan bruges i længere tid – især hvis du køber træpiller i løs vægt!

 

Find træpiller på hjemmesiden her

Hos lavpristrae.dk kan du finde træpiller i forskellige størrelser og træsorter, så du kan være sikker på, at du får de træpiller, der passer bedst til dine behov. På hjemmesiden giver de også råd om opbevaring af træpiller og afbrænding af træpiller, så du kan få mest muligt ud af dit køb.

Nu hvor du ved lidt mere om træpiller, og hvor mange du skal købe ad gangen, burde du være godt rustet til at træffe en informeret beslutning, når det er tid til at købe træpiller til dit hjem! Med de rigtige træpiller og god opbevaringspraksis vil du have en konstant forsyning af træpiller af høj kvalitet – og du behøver ikke hele tiden at løbe tilbage til butikken efter flere forsyninger.

More articles