Tre ting du kan tænke over i forhold til at tyverisikre din bolig

10 November 2021 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Hvis du er bange for, at der kommer til at være indbrud i din bolig, er det en god ide, at du ser på, hvordan du kan sikre den bedst muligt. Du kan nemlig gøre meget for at dæmme op for, at der ikke kommer til at være indbrud i boligen. 

Her kommer vi ind på tre ting, som du kan gøre for at dæmme op for risikoen for indbrud. Det kommer selvfølgelig helt an på din konkrete situation, om det er nogle løsninger, der passer til dig. Vi er blevet inspireret til artiklen af klarwindows.co.uk. De har et stort udvalg af vinduer og døre, og de ved derfor, hvordan du kan sikre dem bedst muligt mod indbrud. Se mere på https://klarwindows.co.uk/external-doors/french-doors 

1. Få sat hærdet glas i 

Først og fremmest er det en god ide, at du får sat hærdet glas i døre og vinduer, når du gerne vil sikre dine bolig mod indbrud. En eventuel tyv vil ikke kunne smadre det hærdede glas for at komme ind. 

image

2. Tænk over hvor listerne sidder 

Når du har valgt at have hærdet glas i ruderne i dørene eller i dit vindue, er det vigtigt, at du tjekker, at listerne enten sidder indvendigt, eller at de er limet fast udvendigt. Hvis de ikke er det, vil det nemlig være muligt for en tyv at fjerne lister, tage ruden ud og komme ind på den måde. 

3. Skift gamle døre og vinduer ud 

Har du døre og vinduer af ældre dato, bør du sørge for at få dem udskiftet til nye. Det vil være alt for nemt for en tyv at jage en skruetrækker ind i en gammel mør vindues- eller dørkarm. Dermed vil det være nemt for vedkommende at brække døren op. En ny dør eller et nyt vindue vil altså i sig selv give en langt højere grad af beskyttelse mod tyveri. 

More articles