Vælg en altandør som passer til rummet

29 April 2022 Astrid Pedersen

Skal altanen have nyt liv, og er du derfor i gang med at planlægge renoveringen? Så bør du overveje at skifte den gamle, slidte altandør ud med en ny en af slagsen.

Hvis den gamle dør er slidt og mærket af tidens tand vil det være på høje tid at skrotte den til fordel for en ny, flot altandør. Især hvis den måske endda er utæt, og derfor giver anledning til trækvinde og varme tab i din bolig.

Det kan på alle måder godt betale sig at udskifte en slidt altandør. Du vil kunne se hvorfor på din varme regning med al ønsket tydelighed. Og en ny, flot altandør kan give nyt liv til såvel altanen som det tilhørende rum.

Hvordan vælger jeg den bedste altandør?

Når du står for at skulle vælge dør til altanen bør du først og fremmest tage stilling til om du ønsker dig en enkelt eller en dobbelt altandør.

image

Hvis din altan er meget lille, eller du ikke kan afse vægpladsen, vil du skulle nøjes med en enkeltfaget altandør. Men hvis du kan afse pladsen, og din altan er tilstrækkeligt bred til formålet, kan det klart anbefales at anskaffe og montere en dobbelt altandør.

Du får simpelt hen både mere lys og plads med en dobbelt altandør. Om sommeren kommer en dobbelt altandør rigtig til sin ret. Her kan du med stor fordel slå dørene op på vid gab og invitere sommeren inden for, med alle dens skønne dufte, fuglesang og andre lyde.

Det er nemt at lave gennemtræk i stuer og værelser. Og selv i de mørke vinter måneder vil du opleve en stor forskel i lys indfaldet, da du med en dobbelt altandør kan udnytte de sparsomme solskinstimer til fulde.

Du kan finde et stort udvalg af såvel enkeltfagede som dobbelte altandøre på https://klarfonster.se/dorrar/altandorr.

More articles