Vær sammen om at gøre rent i det lejede selskabslokale
Det er nok de færreste, der gider at gøre rent, og man gider da slet ikke gøre rent hjemme hos andre, medmindre det er ens arbejde, man får penge for det, eller man har lavet et uheld af den ene eller anden slags hjemme hos andre.
Lad os så sige, at man har set på nogle selskabslokaler i Ballerup, hvoraf man fandt et, der var perfekt til den sjove anledning, man havde tænkt sig at afholde.
Når man modtager lokalet, så lever det da også helt op til ens forventninger, og der er også pænt og rent på stedet.
Sådan vil man da sådan set også gerne aflevere det, når man er færdig med det, som man skal bruge det til, så man både udviser selvansvar, men så man også gør sit for, at andre kan få en god oplevelse med lokalet – og så det holder længere.
Det er nogle gange lettere sagt ens gjort…
Hvem skal lige gøre rent i selskabslokalet nu?
Det ser egentlig ikke så svært ud, når man er ved at dække op: Man skal bare stille borde og stole på plads, og så skal man lige feje lidt.
Det kan da ikke tage så lang tid, når man er flere om det.
I løbet af anledningen bliver der så smidt pynt en masse steder, der bliver kastet konfetti, og mennesker begynder at spilde deres drinks og andet på gulvet.
Derefter begynder nogle af de medansvarlige, der både har lavet uheldene og dem, som lovede at hjælpe til med at gøre rent, at tage hjem.
De lover at komme igen dagen efter, da de bor tæt på, men lover de nu også det?
Dagen efter er ens hoved tungt, og det virker uoverskueligt at skulle gøre selskabsrummet rent, inden det skal afleveres.
Derfor bør man altså som hold støtte op om at dukke op og tage sin del af rengøringen, så man kan få afleveret selskabslokalet, som man modtog det.