Alkoholrådgivning – når dit misbrug har taget overhånd

17 October 2019 Astrid Pedersen

editorial

Har du mistanke om, at dit alkohol forbrug er ved at udvikle sig i en retning, du ikke selv kan styre? Er du nået til et punkt, hvor du har brug for et vist kvantum alkohol i kroppen for at kunne fungere i hverdagen? Og er du rædselsslagen for at skulle undvære alkohol, fordi du inderst inde godt ved, at abstinenserne bliver aldeles ulidelige? Så har du faktisk et problem – og du har højst sandsynligt brug for professionel hjælp for at løse det.

Få den bedste alkoholrådgivning fra et misbrugscenter

Det er dog positivt, at du har indset, at der er et problem. Mange alkoholikere er kommet langt forbi det punkt, hvor de selv er i stand til at erkende deres misbrug, og derfor er afhængige af hjælp fra omgivelserne, hvis deres liv skal reddes.

Er du selv i stand til at tage affære, bør du gøre dette med det samme. Så er der nemlig rigtig god sandsynlighed for, at du kan komme tilbage på rette spor – og risikoen for, at du falder i igen efter en alkoholbehandling, er minimal. Du bør starte med at kontakte et såkaldt misbrugscenter.

Et misbrugscenter er en institution – ofte i privat regi – som har specialiseret sig i behandling af afhængigheds betinget misbrug. Hos Behandlingscenter Søby Park er et af de store speciale områder, når det handler om misbrugsbehandling, netop alkoholisme. Her kan du få den bedste og mest kvalificerede alkoholrådgivning fra såvel dygtige misbrugskonsulenter som fra sundheds faglige personer, som har specialiseret sig i alkohol behandling, lige som du kan få hjælp til tilrettelæggelse af et behandlings forløb. Det er nemlig meget vigtigt, at du får professionel hjælp til dette, idet det kan være forbundet med stor helbredsmæssig risiko at forsøge sig med dette på egen hånd.

Du kan læse mere om alkoholrådgivning og behandling på behandlingscentersoebypark.dk

More articles