Benyt et vikarbureau og find den rette medarbejder

23 May 2022 Astrid Pedersen

editorial

Skal der friske kræfter på banen i din virksomhed, men kun på midlertidig basis? Så bør du overveje at hyre gennem et vikarbureau.

Hvorfor bruge penge på vikarservice?

Du tænker måske at det er både hurtigere, nemmere, billigere og mere effektivt selv at finde de medarbejdere du skal bruge til din virksomhed. Men her skal du tænke på at en ansættelses procedure ikke er nogen lille opgave.

Du skal bruge ganske betydelige mængder af tid på det arbejde som er forbundet med at finde den helt rigtige medarbejder. Du skal i gang med at udfærdige et stillings opslag, som så skal mangfoldiggøres i relevante medier. Du skal læse og sortere indkomne ansøgninger, udvælge de bedst egnede og sende afslag ud til resten.

vikarbureau

Du skal indkalde kandidater til jobsamtaler, hvilket både kræver sans for koordinering og store mængder af tid. Og endelig skal du beslutte hvem der skal være den heldige aftager til stillingen.

Lad et vikarbureau forestå ansættelsesproceduren og spar tid og besvær

Ud over det tidskrævende stykke arbejde du skal lægge i forbindelse med ansættelse af din nye medarbejder skal du også selv varetage aflønning af pågældende medarbejder med alt hvad dette indebærer af ferie og pensions opsparing, ATP, barsel, løn under sygdom og så videre. Og skal du kun bruge din medarbejder i få måneder får du et problem hvis du skal ansætte blot for derpå at skulle afskedige vedkommende igen.

Vælger du at overlade processen med udvælgelse og rekruttering af din nye midlertidige medarbejder til et professionelt vikarbureau er du ude over den problematik. Du betaler blot en fast pris for at have medarbejderen til rådighed i en på forhånd aftalt periode.

Vikarbureauet står for alle formaliteter vedrørende ansættelsen. Og du er sikret en top motiveret medarbejder som er indstillet på at arbejde i et midlertidigt ansættelses forhold.

Find din nye vikar hos DK Vikarservice på dkvikarservice.dk.

More articles