En regnmåler er en perfekt hadegave til haveejeren

19 November 2021 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Er du typen, der foretrækker at give gaver, der er sjove, men kiksede, de såkaldte hadegaver, er en regnmåler en oplagt mulighed for dig, når du skal finde en gave til haveejeren. En regnmåler fås nemlig i et utal af varianter, blandt andet med fjollede figurer ovenpå. Hvis haveejeren har et meget seriøst forhold til sin have, vil den derfor se både kikset og fjollet ud. Lidt som en havenisse. 

Et sted, hvor du nemt kan finde den helt rette regnmåler at give i gave, er gladegaver.dk. De har et stort udvalg af regnmålere, og du vil derfor nemt kunne finde den rette. Det er for eksempel med en frø, en fugl, en cykel eller en traktor på. 

Udover en regnmåler kan du for eksempel også finde et fuglebad på deres side. De har altså masser af mindre ting, der egner sig godt til gaver. Lige meget om det er en hadegave, som du er på udkig efter eller ej. 

image

Hvad bruger man egentlig en regnmåler til?

En regnmåler bliver selvfølgelig ikke bare sat op i haven for at være grim. Den har faktisk også en funktion. Den består af et metalstativ med en glasbeholder på. I beholderen bliver den regn, der falder, opsamlet. Dermed er det altså muligt for haveejeren at se, hvor meget regn der er faldet i lige præcis hans eller hendes have.

Det kan være svært at vurdere, når man bare kigger ud af vinduet og ser, at det regner. Regnmåleren kan derfor give en et mere præcist billede. Det er selvfølgelig vigtigt i forhold til, at haveejeren ved, hvor meget han eller hun skal vande sine blomster. 

Men hvorfor kan man ikke bare se på vejrudsigten? Man kan selvfølgelig se på vejrudsigten, hvor meget det vil regne i ens område, men kan ikke se, hvor meget det vil regne i ens egen have. Derfor er der nogle, der foretrækker en regnmåler. 

More articles