Gør det til en livsstil at passe på dig selv

10 March 2020 Astrid Pedersen
Gør det til en livsstil at passe på dig selv

Mange mennesker dropper at føre en sund livsstil fordi de tror at det kræver utroligt meget. Det kan man også let forledes til at tro, hvis man ser tv, læser glittede magasiner og følger med på de sociale medier.

Men det at have en sund livsstil behøver altså ikke at være ensbetydende med at starte dagen klokken fem med en rask løbetur, en halv times yoga og quinoa grød med friske blåbær til morgenmad – og et dagsprogram, som svarer dertil. Mindre kan sagtens gøre det. Og du kan begynde med at passe på det, du allerede har.

Pas dine tandlæge besøg, og bevar dit smukke smil

Et vigtigt element i en sund livsstil er sunde og funktionelle tænder. Så det er bare om at få booket en tid til et tandlæge besøg, hvis du ikke har været af sted inden for de seneste år. Hos tandlægen kan du få fjernet de tandsten, som danner grobund for de bakterier som giver dårlig ånde og forårsager huller i tænderne. Og så får du samtidig tjekket, om der skulle være ansatser til alvorlige sygdomme som for eksempel parodontose.

Giv kroppen et frirum hos en dygtig kropsterapeut

Fysisk sundhed og mental sundhed hænger sammen – og med en højere grad af krops bevidsthed samt en bedre forbindelse til din krop vil du opleve store forbedringer begge steder. Her kan en dygtig kropsterapeut hjælpe dig. Med et kropsterapi forløb kan du lære at lytte bedre efter din krop, således at du opnår en styrket balance mellem dit fysiske og dit psykiske jeg. Og det vil gøre det nemmere for dig at aflæse din krops signaler, således at du kan mærke hvornår du eksempelvis er ved at blive overbelastet af stress.

Du kan læse meget mere om sundheds fremmende behandlinger og terapi på sundhedsliv.dk

Tjek også disse sider:

https://sundhedsliv.dk/
https://livsstilsblog.dk/
https://sund-blog.dk/
https://liv-sundhed.dk/
https://sund-rask.dk/
https://TraenForlivet.dk/
https://SundhedTraening.dk/
https://SundeOs.dk/
https://SundesteLiv.dk/
https://SundesteBlog.dk/
https://SundesteStil.dk/
https://forslagtilsundhed.dk/

More articles