Hvad koster en professionel maler?

14 February 2020 Silje Hansen
image

editorial

Der er i dag stor efterspørgsel på malerarbejde. Det gælder både hos de lokale boligforeninger, i henhold til de de mange nybyggerier og ellers i form af den normale vedligeholdelse hos private og erhverv. Der er netop derfor også kommet flere malerfirmaer til. Det kan hurtigt blive en jungle at finde frem til, hvilket malerfirma du skal vælge til den aktuelle opgave. Vi anbefaler derfor at starte med at søge lokalt i den by du bor i eller har virksomhed i. Dermed støtter du også lokalområdet og byens maler. 

Når du skal vælge en maler, er det en fordel at have overvejet, hvad du ønsker hjælp til. Her kan du tage stilling til, hvor stort et areal der skal males, om det er indendørs eller udendørs samt hvilken farve og type af maling du ønsker, der skal bruges til opgaven. 

Skal du vælge efter pris eller kvalitet?

Når du indhenter tilbud på at få malet en opgave, er det meget normalt at de fleste hæfter sig ved den pris de får tilbudt. Der kan være flere elementer, der ikke er medregnet i prisen, hvorfor du bør tage stilling til om der er taget højde for alt i forbindelse med malerarbejdet. Derudover bør du overveje, om der er afsat en fair mængde tid til at udføre opgaven. For at kunne udføre et solidt og grundigt stykke arbejdet, kræver det at der er afsat god tid til at udføre et godt stykke håndværk.

Prisen er derfor en vigtig faktor i tilbuddet. Du bør dog alligevel forholde dig til om prisen eller kvaliteten er det vigtigste. Det er sjælendt at det billigste tilbud er det bedste håndværk. Når du derfor indhenter et tilbud bør du vurdere, hvilken fagmand der tilbyder dig den bedste og mest kompetente rådgivning. Det er oftest en god indikation af, om det er en maler der sætter en ære i sit håndværk.

More articles