Kan din slagter bringe kødet ud til dig?

26 July 2019 Anders Lundtang Hansen
Kan din slagter bringe kødet ud til dig?

Ens vante slagter kan jo holde til mange steder i landet, og rigtig mange danskere vælger da også at handle hos den samme slagter, hvor de ved, at de kan få den samme kvalitet og de rette udskæringer, som de godt kunne tænke sig.

Dette kan hænge sammen med traditioner, hvor man måske har været med ens forældre ude at handle os den givne slagter, og da man så har været verden rundt, studeret, læst, blevet uddannet og stiftet familie, så flytter man hjem til den gamle egn, hvor man opdager, at slagterens stadig eksisterer og er ført videre i familien.

Måske er man bare den type, der har fundet en rigtig god slagter, som man ved, kan levere alt fra kød, andre retter, tilbehør og videre til en god pris, når man skal bruge det.

Det kan være, når man skal holde en større komsammen med familie og venner, hvor man skal bruge større partier kød til grillen for at fodre alle folk af, hvor man har brug for noget kød, der ikke lige ligger til display ude i montren foran.

Her vil den gode slagter måske gerne diske op med det ekstra kød, man har brug for i den forbindelse, som man kommer ud at hente.

Men måske har man så travlt, eller man ejer ikke evnerne længere eller har andre til at hente for sig, så man er nødt til at høre ens slagtermester ad, om vedkommende eller en ansat kan levere kødet til en.

Ofte kan dette godt lade sig gøre, hvis man sørger for at lave denne bestilling i god tid forud, så det kan planlægges og koordineres med det andet arbejde, der skal ordnes i slagterbutikken.

Heldigvis ser man da tit, at dette kan lade sig gøre, da det er den slags, der er med til at sikre glade kunder.

More articles