Maling af badekar – når emaljen er slidt

19 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er dit badekar slidt og misfarvet på indersiden føler du sikkert ikke den store trang til at tage lange varme karbade. Måske har du overvejet at skrotte badekarret og anskaffe et nyt. Men det er faktisk slet ikke sikkert at det er nødvendigt – emaljen i et badekar kan nemlig repareres.

Hvordan får man badekarret til at stråle på ny?

Selv om det kan virke håbløst kan dit gamle, slidte badekar med stor sandsynlighed komme til at stå som nyt igen. Det kræver blot den rette behandling i form af en reemaljering.

Ved en reemaljering slibes den gamle, slidte emalje væk, og erstattes af en ny en af slagsen. Det er væsentligt billigere at lade badekarrets emalje renovere end det er at skifte badekarret ud. Og så tager en reemaljering sjældent mere end fire timer.

Hvem kan male mit badekar?

Når dit badekar skal sættes flot i stand bør du overlade arbejdet til en uddannet badekarsmaler. På den måde er du sikret at opgaven bliver løst til UG med kryds og slange.

Med en dygtig og erfaren badekarsmaler til hjælp er du garanteret et smukt og holdbart resultat, i form af et strålende badekar med en smuk og stærk emalje som kan holde i mange år. Og så slipper du for selv at røre en finger i forbindelse med istandsættelse af dit badekar.

Find den bedste badekarsmaler i København

Hvis du har brug for hjælp til renovering af badekar, og du er bosat i hovedstadsområdet, kan du med fordel vælge den dygtige og velrenommerede badekarsmaler Emaljespecialisten.

Emaljespecialisten har hjulpet mange beboere i København og på Frederiksberg til flotte og funktionsdygtige badekar, og vil med sikkerhed også kunne hjælpe dig.

Du kan altid kontakte Emaljespecialisten for et gratis og uforpligtende tilbud på maling badekar. Klik ind og få flere oplysninger på Emaljespecialisten.dk

More articles