Smukke trægulve med en gulvafslibning i Nordsjælland

28 March 2019 Astrid Pedersen

editorial

Står du over for et boligsalg, er du nok interesseret i at få dit hus eller din lejlighed til at fremstå så indbydende og lækker som overhovedet muligt. Et gammelt mundheld hedder, at du aldrig får en ny chance for at gøre et godt førstehånds indtryk – og det samme gør sig gældende for din bolig. Potentielle købere vil kun have få minutter til at vurdere huset eller lejligheden i forbindelse med de åbent nus arrangementer og fremvisninger, som enten du selv eller din ejendomsmægler afholder i salgs perioden. Og så gælder det om at kunne fremvise så lækker og pletfri en bolig, som det kan lade sig gøre.

Opfriskning af bolig før et salg

Mange mennesker vælger at lade deres vægge og lofter male, således at diverse pletter og misfarvninger dækker, og det samlede indtryk bliver jævnt og ensartet. Ligeledes kan det være en god idé at smøre et lag ekstra lak på paneler, vinduesrammer og dørkarme, for at dække de mest iøjnefaldende skrammer. Badeværelse og køkken skal affedtes og afkalkes, så de fremstår skinnende og hygiejniske.

Og så er der lige trægulvet. Mange trægulve bærer tydelige præg af slitage, som fremkommer ved daglig brug. Det er typisk ikke så slemt, som det ser ud – men et plettet, skrammet og solfalmet trægulv bidrager ikke til det gode førstehånds indtryk. Derfor er det vigtigt, at du tager trægulvet med i betragtning, når boligen skal friskes op og gøres klar til salg. Og til dette formål kan du med fordel overveje en professionel gulvafslibning.

Find din professionelle gulvmand hos dit lokale gulvafslibning firma

Med en gulvafslibning kan du komme rigtig langt i forhold til at gøre din bolig indbydende for potentielle købere. Og da en gulvafslibning, udført af professionelle håndværkere, ikke behøver at koste spidsen af en jetjager, er det hele investeringen værd at få en dygtig gulvmand til at udføre opgaven. Læs mere på gkservice.dk

More articles