Muligheder med Office 365 kurser

By:

Office 365 er et af de programmer, som byder på et væld af muligheder. Derfor kan det også kræve tid og træning, før man kan udnytte det til fulde. Hvis man arbejder med Office 365, så lyder programmerne Word, Excel, PowerPoint og Outlook nok ikke helt ukendt. Men rent faktisk så kan Office 365 byde på meget mere. Man har nemlig også mulighed for diverse online-apps. 

Nogle af de online-apps man har adgang til med Office 365 er Teams, Power BI, Planner, Forms, Stream, OneDrive, Delve, Sharepoint, To-Do, MyAnalytics, PowerApps og Flow. Med andre ord så kan Office 365 byde på mange forskellige muligheder, som man kan drage nytte af på arbejdspladsen – det kræver selvfølgelig bare, at man har erfaringen med programmerne, eller at man kan sætte ens medarbejdere på kurser. 

Sådan kan et Office 365 kursus hjælpe

Der findes utrolig mange forskellige kurser, man kan koble sig på, når det kommer til Office 365. Det vil man også opleve, når man kontakter kursusvirksomheden 4D. Man kan derfor også plotte sig på kurser med de online-apps, som man gerne vil lære mere til. Der er også gode mulighed for forskellige overbygninger, så man løbende kan lære mere til de online-apps, man skal bruge i sit daglige arbejde. 

Det gode ved et kursus i Office 365 er også, at der er en instruktør på. Det betyder også, at man får god undervisning, hvor der er plads til, at der kan stilles spørgsmål, hvis man er i tvivl om noget til undervisningen. 

Alt afhængig af hvor mange der skal på et kursus, så kan man som virksomhed ofte komme med forespørgsler til noget af det, der skal være ekstra fokus på. Det kan måske være, at man ved, at ens medarbejdere har ekstra brug for undervisning indenfor et bestemt område, som ofte volder problemer – og her kan et kursus være løsningen.